Oud-Ajacied Ekkelenkamp staat er goed op bij nieuwe club: 'Hij is gevaarlijk'

Oud-Ajacied Ekkelenkamp staat er goed op bij nieuwe club: 'Hij is gevaarlijk'

26-11-2021 12:15
10

Jurgen Ekkelenkamp staat er goed op bij Hertha BSC. De aanvallende middenvelder kan rekenen op lof van trainer Pal Dárdai en van technisch directeur Fredi Bobic. 

In gesprek met Der Tagesspiegel begint trainer Dárdai over Ekkelenkamp. "Hij is gevaarlijk in de buurt van het doel. Hij snapt onze speelwijze ook en beschikt over creativiteit", klinkt het lovend. "Hij kan de tegenstander pijn doen, omdat hij telkens weet waar hij moet staan."

Technisch directeur Bobic vertelt dat hij blij is met de komst van Ekkelenkamp. "Maar hij moet natuurlijk wel nog ervaring opdoen en de Bundesliga beter leren kennen. Soms maakt hij nog wat naïeve beslissingen. We twijfelen alleen niet aan zijn kwaliteiten", benadrukt Bobic vervolgens. "Die zullen ons in de toekomst zeker helpen. Ik ben blij om hem te zien opbloeien."

Ekkelenkamp is sinds deze zomer actief bij Hertha. Daarvoor stond de jeugdinternational onder contract bij Ajax, waar hij een groot deel van de jeugdopleiding doorliep. Op dit moment is Ekkelenkamp nog geen basisspeler bij Hertha. Hij mag echter wel elke wedstrijd invallen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie