Daily Mail: Ten Hag na dit seizoen eerste alternatief voor topkandidaat Pochettino

Daily Mail: Ten Hag na dit seizoen eerste alternatief voor topkandidaat Pochettino

27-11-2021 16:45 Laatste update: 17:51
54

Ajax-trainer Erik ten Hag zal de Amsterdammers niet tussentijds verlaten, maar Manchester United heeft zijn komst nog niet opgegeven, meldt The Daily Mail. Volgens de Britse tabloid is de 51-jarige Tukker het alternatief voor droomkandidaat Mauricio Pochettino.

Manchester United ontsloeg recentelijk Ole Gunnar Solskjaer, wordt voorlopig gecoacht door Michael Carrick en staat op het punt om Ralf Rangnick tot het einde van het seizoen aan te stellen. Volgens The Daily Mail willen The Red Devils daarna het liefst met Pochettino het nieuwe seizoen in. De Argentijn beschikt echter over een doorlopend contract bij zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain.

Hetzelfde geldt voor Ten Hag bij Ajax, maar de boulevardkrant sluit niet uit dat Manchester United alsnog uitkomt bij de Ajax-trainer, mocht Pochettino niet haalbaar blijken. Ten Hag verklaarde onlangs – net als directeur spelersbeleid Marc Overmars – dat hij niet midden in het seizoen zou vertrekken, maar een transfer aan het einde van het jaar lijkt niet bij voorbaat uitgesloten te zijn.

Ajax zou dan ook bereid zijn om mee te werken, mocht Manchester United zich inderdaad melden. Algemeen directeur Edwin van der Sar kan in dat geval een sleutelrol spelen. De oud-doelman werkt prettig samen met Overmars en Ten Hag, maar onderhoudt ook nauwe betrekkingen met de club die hij tussen 2005 en 2011 als keeper diende.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie