'Gewilde Ten Hag en Overmars geven garanties aan Ajax-leiding'

'Gewilde Ten Hag en Overmars geven garanties aan Ajax-leiding'

Gepubliceerd: maandag 22 november 2021 om 20:15ma 22-11-2021 om 20:15

Laatste update: maandag 22 november 2021 om 20:35ma 22-11-2021 om 20:35

Erik ten Hag en Marc Overmars zullen Ajax in deze fase van het seizoen niet verlaten. Ten Hag staat in de belangstelling van (onder meer) Manchester United en Newcastle United wilde Overmars. De directeur voetbalzaken van Ajax heeft die club overigens afgezegd.

Dat meldt De Telegraaf. De krant verzekert dat na dit seizoen alles kan gebeuren, maar dat Ten Hag en Overmars nu niet zullen vertrekken. Ten Hag heeft die garantie gegeven aan de clubleiding van Ajax. De Telegraaf sluit niet uit dat de Tukker na dit seizoen zijn horizon gaat verbreden. En dus doet Ajax er goed aan om alvast een lijstje van mogelijke opvolgers samen te stellen.

Naast Ten Hag heeft ook Overmars zijn woord gegeven aan Ajax. Newcastle United, dat onlangs werd overgenomen door steenrijke Arabieren, wilde hem graag aanstellen als director of football. Overmars werd uitgenodigd voor een eerste gesprek in Engeland, maar heeft die 'zeer recent na ruim beraad' afgezegd. Overmars vindt Newcastle niet de club waarvoor hij Ajax zou moeten verlaten.

Ten Hag en Overmars zijn twee handen op één buik. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Go Ahead Eagles. Overmars haalde Ten Hag in januari 2018 naar Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws