Perez ontploft: 'Ze vinden zichzelf helemaal geweldig, maar dit is 0,0 kwaliteit!'

Perez ontploft: 'Ze vinden zichzelf helemaal geweldig, maar dit is 0,0 kwaliteit!'

28-11-2021 21:10
84

Kenneth Perez is ontzettend kwaad over het niveau tijdens Vitesse tegen AZ. De twee ploegen gingen de rust in met 0-0 en tijdens de analyse liet de Deen duidelijk merken wat hij van de spelers vond.

Het spel was van beide kanten bijzonder stroperig en dat maakte Perez boos. "Even serieus, we kunnen over tactiek praten wat we willen en bespiegelingen van trainers vooraf beluisteren, maar als je geen twee keer naar elkaar kan overspelen en vijftien keer zonder druk de bal over de zijlijn speelt", begint hij zijn relaas op ESPN. "Je weet toch niet waar je naar zit te kijken? Dit zouden twee subtoppers van Nederland moeten zijn, maar het is verschrikkelijk slecht om naar te kijken."

Ook de staf krijgt onderuit de zak van de Deense analist. "We moeten allemaal dingen aanhoren over hoe veel ze kunnen lopen en wat er gemeten wordt om op zondag tot een prestatie te kunnen komen, en dan krijgen we dit te zien. Hier zit 0,0 kwaliteit in. De spelers vinden zichzelf helemaal geweldig, maar probeer eerst op dit niveau het verschil te maken voordat je aan een transfer denkt. Speel de bal eerst naar de goede kleur, alsjeblieft man!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie