'Feyenoord - Ajax, dat wordt echt heel interessant. Ik wil het nog wel zien'

'Feyenoord - Ajax, dat wordt echt heel interessant. Ik wil het nog wel zien'

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 09:29ma 29-11-2021 om 09:29

Laatste update: maandag 29 november 2021 om 09:30ma 29-11-2021 om 09:30

Ron Jans kijkt uit naar 19 december, wanneer Feyenoord en Ajax elkaar in De Kuip ontmoeten voor de eerste Klassieker van het seizoen. De trainer van FC Twente verwacht een titanenstrijd.

Twente snoepte dit seizoen punten af van zowel Ajax (1-1) als Feyenoord (0-0). Jans ziet in beide ploegen een titelkandidaat. "Ik ben heel benieuwd, want Feyenoord heeft al de hele competitie laten zien dat ze verschrikkelijk goed druk op de bal kunnen zetten. Daardoor blijft een tegenstander niet lang aan de bal, zelfs na een wedstrijd van donderdag (2-2 tegen Slavia Praag, red.), waar ze veel energie in hebben moeten stoppen", zei Jans zondag tijdens de persconferentie na Twente - Feyenoord.

"Je zou zeggen: Ajax wordt kampioen en de rest daaronder zal vechten voor de plekken twee en drie", vervolgt de Twente-coach, "maar ik wil het nog wel zien. "Feyenoord-Ajax, dat wordt echt heel interessant. Ik dacht ook dat we hier veel meer kansen zouden krijgen, maar het lukte bijna niet om gevaarlijk te worden. Dat heeft met de kracht van Feyenoord te maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie is de favoriet in de Klassieker?

Feyenoord
34%
Ajax
66%
(1925 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws