'Feyenoord - Ajax, dat wordt echt heel interessant. Ik wil het nog wel zien'

'Feyenoord - Ajax, dat wordt echt heel interessant. Ik wil het nog wel zien'

29-11-2021 09:29 Laatste update: 09:30
156

Ron Jans kijkt uit naar 19 december, wanneer Feyenoord en Ajax elkaar in De Kuip ontmoeten voor de eerste Klassieker van het seizoen. De trainer van FC Twente verwacht een titanenstrijd.

Twente snoepte dit seizoen punten af van zowel Ajax (1-1) als Feyenoord (0-0). Jans ziet in beide ploegen een titelkandidaat. "Ik ben heel benieuwd, want Feyenoord heeft al de hele competitie laten zien dat ze verschrikkelijk goed druk op de bal kunnen zetten. Daardoor blijft een tegenstander niet lang aan de bal, zelfs na een wedstrijd van donderdag (2-2 tegen Slavia Praag, red.), waar ze veel energie in hebben moeten stoppen", zei Jans zondag tijdens de persconferentie na Twente - Feyenoord.

"Je zou zeggen: Ajax wordt kampioen en de rest daaronder zal vechten voor de plekken twee en drie", vervolgt de Twente-coach, "maar ik wil het nog wel zien. "Feyenoord-Ajax, dat wordt echt heel interessant. Ik dacht ook dat we hier veel meer kansen zouden krijgen, maar het lukte bijna niet om gevaarlijk te worden. Dat heeft met de kracht van Feyenoord te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie