Update: Feyenoord moet Bijlow missen, maar rekent wel op duo

Update: Feyenoord moet Bijlow missen, maar rekent wel op duo

30-11-2021 12:10 Laatste update: 21:59
108

Feyenoord zal het woensdagavond in de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo weer zonder keeper Justin Bijlow moeten stellen. Volgens RTV Rijnmond is hij nog altijd niet hersteld van zijn coronabesmetting.

Het lokale medium zag Bijlow dinsdag niet op het trainingsveld verschijnen en trekt de conclusie dat hij woensdagavond niet onder de lat staat wanneer Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen Heracles. Het is niet duidelijk of de goalie nog steeds positief test of dat hij nog niet voldoende hersteld is van zijn besmetting met het virus.

Bijlow moest om dezelfde redenen eerder al de Conference League-wedstrijd bij Slavia Praag en de competitiewedstrijd tegen FC Twente aan zich voorbij laten gaan. Beide wedstrijden werden door de Rotterdammers gelijk gespeeld. Op de keeper na, heeft trainer Arne Slot de beschikking over een fitte selectie. Tegen Heracles kan Feyenoord op één punt van koploper Ajax komen.

Update: Feyenoord kan tegen Heracles Almelo niet beschikken over Justin Bijlow, zo bevestigt de Rotterdamse club. De doelman moest het Conference League-duel met Slavia Praag en de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Twente al aan zich voorbij laten gaan vanwege een positieve coronatest. Hij werd vervangen door Ofir Marciano.

Trainer Arne Slot verwacht wel een beroep te kunnen doen op Orkun Kökcü en Luis Sinisterra. De middenvelder en de linksbuiten gingen gehavend naar de kant in Enschede, maar lijken op tijd hersteld voor de inhaalwedstrijd tegen Heracles.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie