'Sollicitaties stromen binnen bij Almere: twee namen worden veelvuldig genoemd'

'Sollicitaties stromen binnen bij Almere: twee namen worden veelvuldig genoemd'

30-11-2021 13:13
59

Almere City zoekt na het ontslag van Gertjan Verbeek als trainer naar een opvolger. Deze week gaat de club uit Flevoland, die ambities heeft om naar de Eredivisie te promoveren, de eerste gesprekken voeren.

Er circuleren al diverse namen in het geruchtencircuit en Voetbal International schrijft dat 'sollicitaties binnenstroomden'. Zo zouden de namen van Hans de Koning, die vorig jaar weg moest bij VVV-Venlo, en Groningen-assistent Adrie Poldervaart op een aantal lijstjes voorkomen. Teun Jacobs, technisch manager van Almere, gaat deze week de eerste gesprekken aan.

Binnen zes weken moet er een oplossing gevonden worden. Tim Bakens, die nu tijdelijk voor de groep staat, heeft namelijk niet de vereiste papieren en kan niet lang de scepter zwaaien. Jacobs laat zich echter niet opjagen. "Zo snel als het kan en zo langzaam als het moet", zegt hij op de vraag wanneer Almere een nieuwe trainer moet hebben.

Naast Bakens zijn op dit moment ook Serge van den Ban en Hedwiges Maduro met het eerste elftal van Almere verder. Afgelopen maandag zagen zij dat de wedstrijd tegen FC Emmen met 3-0 verloren ging. Komende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen het goed draaiende FC Eindhoven op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie