Drommel krijgt steuntje in de rug: 'Moeilijk hoe hard mensen voor hem zijn'

Drommel krijgt steuntje in de rug: 'Moeilijk hoe hard mensen voor hem zijn'

30-11-2021 18:54
81

De 1-1 van sc Heerenveen tegen PSV op zondagmiddag is Joël Drommel niet aan te rekenen. Dat zegt Björn van der Doelen, die stelt dat men in Nederland te hard is voor de doelman van de Eindhovenaren.

PSV verspeelde punten in het Abe Lenstra Stadion omdat het in de eerste helft niet vaak genoeg scoorde en na rust de 1-1 van Rami Al-Hajj incasseerde. Van der Doelen wil Drommel echter niet afvallen. "Ik ben geen keeper en ik heb er misschien weinig verstand van, maar ik vind dit geen blunder", zegt hij tijdens de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Het is ook hoe die bal valt en het gaat heel snel. Het zijn fracties van een seconde."

De publieke opinie in Nederland is volgens de gewezen middenvelder en huidig muzikant te hard voor de goalie van PSV. "Dit is een fase waarin het even tegenzit en daar komt hij echt wel weer doorheen. Ik wil die jongen graag verdedigen, omdat iedereen hard voor hem is. Hij wordt er uiteindelijk sterker van en dan vind ik het moeilijk hoe hard mensen dan zijn. Wat ik proef is dat het hem kwalijk genomen wordt dat er gelijk gespeeld is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie