Van den Brom gefrustreerd bij KRC Genk: Ik word daar schijtziek van

Van den Brom gefrustreerd bij KRC Genk: "Ik word daar schijtziek van"

30-11-2021 21:18
32

KRC Genk zit in de hoek waar de klappen vallen, maar John van den Brom laat de moed niet zakken. De Nederlandse trainer blijft strijdvaardig in aanloop naar het bekerduel met Club Brugge van woensdag.

Genk ging afgelopen weekend nog met 2-3 onderuit tegen de Belgische kampioen in de Jupiler Pro League, maar Van den Brom wil niets weten van revanchegevoelens. "Ik ben sowieso niet persoon die denkt in termen van revanche. Maar ik merk wel dat er veel strijdvaardigheid zit in deze groep en dat zou ik graag op het veld zien. Want ik word schijtziek van het feit dat wij wedstrijden weggeven die we eigenlijk zouden moeten winnen."

Van den Brom zag dat KRC Genk beter was tegen Club Brugge en hoopt dat het stuivertje nu wel de goede kant opvalt. "We verloren niet van Brugge omdat zij fantastisch waren, want we waren beter. Alleen bleven we andermaal met lege handen achter en dat is heel frustrerend. Maar ik ga niet in een hoekje zitten hoor", wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws. Genk doet namelijk nog op drie fronten mee. "Voorlopig ligt er nog niets in de prullenbak, dat klopt. Voor mij is het elke wedstrijd alles of niets hoor, dit is gewoon een hele mooie affiche tegen een concurrent die ook de Beker van België kan winnen."

Van den Brom overweegt minstens één wisseling. De Nederlander was naar verluidt 'genadeloos' voor de jonge doelman Maarten Vandevoordt. Mogelijk wordt hij vervangen door Tobe Leysen. "Je weet pas achteraf of de keuze die je gemaakt hebt ook de juiste was. Soms is het goed om spelers rust te gunnen, omdat ze er fysiek wat doorheen zitten. Maar het mentale speelt een rol, zeker bij een doelman. Ik ga alles nog eens rustig op een rijtje zetten en bespreken met mijn staf."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie