'Barça en Torres al akkoord over wintertransfer: aanvaller wil salaris inleveren'

'Barça en Torres al akkoord over wintertransfer: aanvaller wil salaris inleveren'

01-12-2021 16:52
20

Ferran Torres heeft een persoonlijk akkoord bereikt met FC Barcelona over een transfer. Dat meldt Gerard Romero van het doorgaans betrouwbare RAC1 woensdag. Barça is nog altijd in onderhandeling met Manchester City.

De laatste dagen stapelen de geruchten over een transfer van Torres zich op. Volgens de laatste berichten liggen Barcelona en City nog zo'n twintig miljoen uit elkaar over de betalen transfersom. Toch heerst er bij de Catalaanse club optimisme over het binnenhalen van Torres. Barça zou zelfs al akkoord zijn met de 21-jarige buitenspeler.

Er ligt een vierjarig contract in Camp Nou klaar voor Torres, die bij Barcelona een lager salaris zal krijgen dan nu bij Manchester City opstrijkt. Dat bleek echter geen probleem voor de 22-voudig international.

Manchester City-manager Pep Guardiola sprak zich op een persconferentie uit over een mogelijke transfer van Torres. "Als er clubs zijn die onze spelers willen, zullen we in ieder geval niemand gratis laten gaan. De clubs moeten onderhandelen en een overeenkomst bereiken. Daarna zien we het wel", zei de Spaanse manager onder meer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie