Carrick verbaasd over ophef na Ronaldo-reserverol: 'Geen ingrijpende beslissing'

Carrick verbaasd over ophef na Ronaldo-reserverol: 'Geen ingrijpende beslissing'

01-12-2021 17:08
6

Michael Carrick heeft nog niet gesproken met kersvers Manchester United-manager Ralf Rangnick. De Duitser neemt donderdag mogelijk het stokje al over van Carrick, die de afgelopen wedstrijden op de bank zat na het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer. De interim-manager vertelt ook nogmaals over de reserverol van Cristiano Ronaldo op bezoek bij Chelsea.

Maandag werd Rangnick aangesteld als manager van Manchester United voor de rest van dit seizoen. Interim-trainer Carrick sprak nog niet met de Duitser, terwijl Rangnick donderdagavond mogelijk al op de bank zit als The Red Devils op bezoek gaan bij Arsenal. "Vanwege het proces en de werkvergunning is dat niet gelukt", verklaart Carrick op de persconferentie. "We gaan verder met hoe we het de laatste weken hebben gedaan. Het heeft de afgelopen twee wedstrijden goed gewerkt."

Afgelopen weekend werd Ronaldo op de bank gezet door Carrick. Dat zorgde voor ophef, maar dat begrijpt de oud-middenvelder niet helemaal. "Ik denk dat dit soort zaken echt worden opgeblazen, het wordt veel groter gemaakt dan het waarschijnlijk is. Dit was geen ingrijpende beslissing. We moeten er geen drama van maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie