'Rangnick denkt aan opvallende deal: Werner van Chelsea naar Manchester United'

'Rangnick denkt aan opvallende deal: Werner van Chelsea naar Manchester United'

01-12-2021 12:58
32

Verrassend nieuws uit Duitsland: Ralf Rangnick hoopt Timo Werner naar Manchester United te halen. Dat meldt Sport Bild. De Duitse aanvaller is geen vaste waarde bij Chelsea.

Manchester United ging vorige week in zee met Rangnick, die het sterrenensemble op Old Trafford weer aan het voetballen moet krijgen. Ook houdt de Duitse manager zich nadrukkelijk bezig met het transferbeleid. Na de geruchten rond RB Leipzig-middenvelder Amadou Haidara valt nu de naam van Werner.

Werner is volgens Sport Bild een 'kandidaat' om de overstap te maken naar Manchester United. Dat zal niet eerder dan de zomer gebeuren. Rangnick vertrouwt de aanvaller 'blindelings', klinkt het. Bij Chelsea wordt Werner minder gewaardeerd: de Duitser, die anderhalf jaar geleden 53 miljoen euro kostte, staat vooral bekend om zijn missers.

Rangnick heeft een lange en succesvolle geschiedenis met Werner: in 2016 haalde hij de aanvaller van VfB Stuttgart naar RB Leipzig. Overigens wordt ook Borussia Dortmund-ster Erling Haaland aan Manchester United gelinkt. Rangnick heeft een goede relatie met zijn vader Alf-Inge Haaland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie