Slot reageert met wegwerpgebaren na Feyenoord-zege: Tekortkoming van mij

Slot reageert met wegwerpgebaren na Feyenoord-zege: "Tekortkoming van mij"

01-12-2021 23:45 Laatste update: 23:50
52

Arne Slot reageerde opmerkelijk giftig na het laatste fluitsignaal van Feyenoord-Heracles Almelo. De Feyenoord-trainer stoorde zich aan de vijf minuten durende extra tijd, verklaarde hij na afloop in gesprek met ESPN.

Waar Slot direct na afloop met wegwerpgebaren reageerde, kon hij tijdens zijn interview na afloop weer lachen. "Jullie kennen mij niet zo? Nou, dan zou je in de rust wel eens bij me moeten zijn... Maar ik kan geïrriteerd zijn en het is echt een tekortkoming voor mij dat ik altijd bezig ben met extra tijd en er over het algemeen heel veel onrecht in zie."

De eerste helft van Feyenoord-Heracles werd verlengd met acht minuten, nadat Heracles-aanvaller Ismail Azzaoui een ernstige blessure op had gelopen, waarin Feyenoord tot scoren kwam. De tweede helft kreeg een toegift van vijf minuten, tot verbazing van Slot. "Als een tegenstander tijdrekt tegen ons, probeer ik altijd extra tijd te krijgen bij een vierde official, die dan de hele tijd tegen mij zegt: daar zijn we mee bezig, daar zijn we mee bezig, daar zijn we mee bezig. En zeker als we in een uitwedstrijd niet voorstaan, dan krijgen we er drie minuutjes bij. En vandaag (woensdag, red.) geeft hij vijf minuten..."

Het had uiteindelijk geen gevolgen meer voor het wedstrijdverloop. Feyenoord trok de 2-1 voorsprong over de streep en klom naar plek twee. "Ik zei al: het is een tekortkoming van mij", aldus Slot met een glimlach.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie