Onvrede bij Paris Saint-Germain: 'Pochettino zat helemaal niet op hem te wachten'

Onvrede bij Paris Saint-Germain: 'Pochettino zat helemaal niet op hem te wachten'

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 15:54vr 03-12-2021 om 15:54

De spelers van Paris Saint-Germain hebben geen vertrouwen in technisch directeur Leonardo. Dat zegt Jérome Rothen, oud-speler van de club en huidig voetbalanalist. De Braziliaan haalt spelers waar trainer Mauricio Pochettino helemaal geen behoefte aan heeft.

Rothen doet uit de doeken hoe de spelers van Paris jaren geleden al naar de technische man stapten. "Ze vertrouwden hem niet en wilden hem dat ooit al eens duidelijk maken", vertelt hij in zijn eigen programma op RMC Sport. "De woordvoerders waren toen Edinson Cavani en Keylor Navas. Vervolgens werd Cavani overbodig door de komst van Mauro Icardi en nu moet Navas verjaagd worden door het halen van Gianluigi Donnarumma."

Daar was Pochettino, de oefenmeester van de Parijzenaars, het helemaal niet mee eens. "Die zat helemaal niet op Donnarumma te wachten en kreeg opeens maar gewoon met hem te maken. Het is wel duidelijk dat de trainer en Leonardo niet goed met elkaar overweg kunnen en als Leonardo achter de rug van Pochettino om dan ook nog eens met Zinédine Zidane gaat praten, dan neemt de onrust alleen maar toe."

Zidane zou in beeld zijn bij PSG om Pochettino eventueel op te volgen, mocht die na dit seizoen vertrekken. De gesprekken die al met de Franse trainer gevoerd zijn, zouden Pochettino helemaal niet lekker zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws