Steijn legt uit: Ik dacht: hmm, misschien niet zo'n handige kop

Steijn legt uit: "Ik dacht: hmm, misschien niet zo'n handige kop"

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 11:53zo 05-12-2021 om 11:53

Maurice Steijn heeft zondag bij Goedemorgen Eredivisie de kans gehad om uitspraken in Voetbal International uit te leggen. In het weekblad vertelde Steijn dat NAC Breda onder zijn leiding dit seizoen waarschijnlijk zou promoveren. Dat zorgde met name uit het Bredase voor veel reacties, vooral omdat Steijn met de nodige rumoer vertrokken is bij NAC.

"Wat ik bij VVV in vijf jaar heb opgebouwd, had in Breda in twee jaar gekund. Sterker, ik ben er heilig van overtuigd dat als ik nu nog bij NAC had gewerkt, we dit seizoen waren gepromoveerd naar de Eredivisie", zei Steijn tegen VI.

Steijn was zondagochtend te gast bij ESPN. "Ik heb het stuk teruggelezen, maar niet de kop gezien. Ik dacht: hmm, misschien niet zo'n handige kop. Ik heb Edwin (De Graaf, trainer NAC, red.) meteen gebeld en gezegd: jij weet wat er gebeurd is vorig jaar en met welke spelers we bezig waren toen we nog in de race waren en de aandelen nog niet te koop stonden en er dus meer mogelijk was."

"Die staan nu te koop en daardoor kan er in principe weinig. We waren er met z'n allen van overtuigd dat als we waren blijven zitten en de spelers waarmee we spraken waren gekomen, we een hele grote kans hadden gehad om te promoveren", zegt Steijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws