Perez ziet 'revelatie' in Eredivisie: Hoe dat in zo'n korte tijd is omgekeerd...

Perez ziet 'revelatie' in Eredivisie: "Hoe dat in zo'n korte tijd is omgekeerd..."

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 22:00zo 05-12-2021 om 22:00

Kenneth Perez noemt Feyenoord de 'revelatie' van dit Eredivisie-seizoen tot nu toe. De Deense analist is verbaasd over de goede prestaties van de Stadionclub, na de teleurstellend verlopen vorige voetbaljaargang.

"De promovendi (SC Cambuur, Go Ahead Eagles en NEC, red.) doen het ook heel goed en staan heel hoog, maar Feyenoord is wat mij betreft de revelatie van dit seizoen", stelt Perez in de studio bij Dit Was Het Weekend. "Hoe dat in zo'n korte tijd is omgekeerd..."

"Als Feyenoord-supporter kun je nu in alle rust naar zo'n wedstrijd tegen Fortuna kijken. Ze staan nu tweede en hijgen de top in de nek." Perez krijgt bijval van collega Mario Been. "Het is het hele plaatje: een nieuwe coach die anders denkt en een selectie waarmee Arne Slot kan spelen zoals hij wil."

Feyenoord heeft momenteel één punt minder dan koploper Ajax. Vorig seizoen eindigden de Rotterdammers nog op een vijfde plek in de Eredivisie. Via de play-offs moest Feyenoord toen een ticket voor de Conference League-voorrondes veiligstellen. Inmiddels heeft de ploeg van Slot zich geplaatst voor de achtste finale van dat toernooi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws