'Ik wil individueel belangrijk zijn voor Feyenoord, maar ik ga niks frustreren'

'Ik wil individueel belangrijk zijn voor Feyenoord, maar ik ga niks frustreren'

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 20:51zo 05-12-2021 om 20:51

Alireza Jahanbakhsh denkt dat Feyenoord kans maakt op de landstitel. De 28-jarige aanvaller laat zich ook uit over zijn rol bij de Stadionclub: Jahanbakhsh zit de laatste weken steeds vaker op de bank.

Feyenoord won zondagmiddag overtuigend van Fortuna Sittard (5-0). Daardoor bezet de ploeg van Arne Slot nu de tweede plek in de Eredivisie, met één punt minder dan koploper Ajax. "Ik weet dat Feyenoord de potentie heeft om de titel te winnen en om zo hoog mogelijk te eindigen", stelt Jahanbakhsh op de persconferentie. "We zijn als team nu goed bezig."

"Maar ik wil individueel ook belangrijk zijn voor het team", gaat Jahanbakhsh verder, die één van de goals tegen Fortuna maakte. "Ik wil natuurlijk graag scoren en assists geven, maar dat komt vanzelf. Ik ga niks frustreren."

Jahanbakhsh moet de laatste weken steeds vaker genoegen nemen met een plek op de bank. "Ik wil iedere wedstrijd natuurlijk spelen en goed presteren, maar de trainer beslist wie er speelt", vertelt de buitenspeler daarover. "We spelen om de drie dagen, dus we hebben iedereen nodig. Ik ben hier om Feyenoord te helpen en om titels te winnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws