'Manchester United haalt 66-voudig Amerikaans international als vervanger Carrick'

'Manchester United haalt 66-voudig Amerikaans international als vervanger Carrick'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 16:51ma 06-12-2021 om 16:51

Manchester United nam vlak voor het weekend afscheid van tussenpaus Michael Carrick en heeft inmiddels een opvolger gevonden. Oude bekende Chris Armas zal manager Ralf Rangnick gaan assisteren op Old Trafford.

Carrick was na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer de eindverantwoordelijke tegen Villarreal, Chelsea en Arsenal, maar maakte na die wedstrijd bekend dat hij geen deel uit zou maken van de staf van Rangnick. Volgens diverse Amerikaanse en Britse media én transferspecialist Fabrizio Romano gaat 66-voudig Amerikaans international Armas zich in Manchester melden. De 49-jarige oud-middenvelder kent Rangnick nog van zijn tijd bij de New York Red Bulls.

De Duitser is in ieder geval tot het einde van het seizoen de nieuwe eindverantwoordelijke bij The Red Devils, daarna gaat hij in principe in een andere rol binnen de club verder. Wie vanaf medio 2022 voor de groep staat, is nog volstrekt onduidelijk, maar de namen van Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane en Erik ten Hag zongen het meest nadrukkelijk rond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws