Veerman zorgt voor 'olie op het vuur' bij Sparta: 'Op repeat in de kleedkamer'

Veerman zorgt voor 'olie op het vuur' bij Sparta: 'Op repeat in de kleedkamer'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 18:33ma 06-12-2021 om 18:33

Sparta denkt kans te maken op een resultaat bij sc Heerenveen. De Rotterdammers reizen volgend weekend af naar Friesland en uitspraken van Joey Veerman zorgden al voor motivatie in de Spartaanse kleedkamer.

Sparta verwacht beter aan het eigen spel toe te komen in het Abe Lenstra Stadion. "We hebben een succesje nodig", vertelt verdediger Bart Vriends in de Sportcast van Omrop Fryslan. "We hebben voor de winterstop nog een puntje of vier nodig, het liefst zes. Heerenveen is dan een wedstrijd waarvan we het gevoel hebben dat we beter aan voetbal kunnen toekomen dan de laatste weken."

Het lijkt er echter op dat men in Heerenveen al meer bezig is met de Friese derby tegen Cambuur, die een week later wordt gespeeld. Joey Veerman stelde dat zijn ploeg de komende twee wedstrijden moest winnen, 'omdat het een betere selectie dan Cambuur heeft'.

Vriends hoort de uitspraken van de spelmaker van Heerenveen aan en reageert vervolgens met een kwinkslag. "Dit is olie op het vuur!", laat de stopper weten. "Dit fragmentje komt op repeat in onze kleedkamer, zo simpel is het. Maar ik begrijp wel dat ze er op die manier over denken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws