Vitesse opgelet: 'corona dringt binnen bij Spurs voor Conference League-strijd'

Vitesse opgelet: 'corona dringt binnen bij Spurs voor Conference League-strijd'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 23:17ma 06-12-2021 om 23:17

Laatste update: dinsdag 7 december 2021 om 19:06di 07-12-2021 om 19:06

De selectie van Tottenham Hotspur is getroffen door een corona-uitbraak, meldt het lokale football.london. Het is niet duidelijk welke spelers precies zijn besmet en in quarantaine moeten. De voorbereiding van The Spurs in aanloop naar het Conference League-duel met Stade Rennais wordt in ieder geval flink in de war geschopt, wat geen slecht nieuws is voor Vitesse.

Maandagavond meldt football.london dat 'een aantal spelers en leden van de technische staf' positief zijn getest op het coronavirus. Het is echter nog niet zeker dat de besmette Tottenham-mensen afwezig zijn tegen Rennes: dinsdag zullen ze nog een PCR-test ondergaan. Nu zijn de spelers en stafleden getest met een sneltest.

Het is in ieder geval zeker dat de voorbereiding van manager Antonio Conte op het Conference League-duel verstoord is. De Italiaan moet afwachten of hij spelers moet missen tijdens het thuisduel met Rennes van donderdag.

In Arnhem zal men niet rouwig zijn om dit nieuws uit Londen: Vitesse strijdt namelijk op de laatste speeldag met Tottenham om een plekje in de volgende ronde van de Conference League. Wat Vitesse precies moet doen om door te gaan, lees je hier.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws