'Als Ajax zo blijft, zie ik geen reden om ooit nog ergens anders heen te gaan'

'Als Ajax zo blijft, zie ik geen reden om ooit nog ergens anders heen te gaan'

07-12-2021 09:48
88

Daley Blind is gelukkig bij Ajax en ziet op dit moment geen enkele reden om Amsterdam weer te verlaten voor het buitenland. In 2018 keerde de Oranje-international terug op het oude nest.

Blind speelde vier seizoenen bij Manchester United, maar vierde in de jaren erna zijn grootste successen. "Natuurlijk had niemand gedacht dat het zó zou verlopen", zegt hij in De Telegraaf. "Maar sindsdien heb ik in de Champions League en competitie alleen maar mooie momenten meegemaakt, omdat ik in een geweldige selectie ben terechtgekomen met een top-staf."

"Als ik het zo naar mijn zin blijf houden, zie ik geen reden om ooit nog ergens anders heen te gaan", zegt Blind, die nog anderhalf jaar vastligt bij Ajax. "Ik sluit niet uit dat ik mijn carrière bij Ajax beëindig, nadat ik nog jaren heb gevoetbald. Want dat wil ik zeker. Ik voel me fit."

Toch houdt hij de deur op een kier voor andere opties. "Of ik ooit nog naar het buitenland ga, hangt er vanaf welke club zich meldt en nog veel meer facetten. Voorlopig ben ik heel gelukkig bij Ajax en zeker niet op zoek naar een andere uitdaging, in het buitenland. Maar iedereen weet hoe de voetballerij werkt. Het kan zo weer anders zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie