'Of ik wegga bij Ajax, hangt af van clubs die zich melden en mijn zaakwaarnemer'

'Of ik wegga bij Ajax, hangt af van clubs die zich melden en mijn zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 17:09di 07-12-2021 om 17:09

Antony werd door Ajax binnen gehaald als opvolger van David Neres, maar inmiddels is hij zijn landgenoot voorbijgestreefd in de pikorde. De 21-jarige smaakmaker van de Amsterdammers benadrukt dat hun band goed is.

"We zijn altijd samen en praten veel", zegt Antony tegen de NOS. De Braziliaanse aanvaller spreekt zijn vertrouwen uit in Neres, die na blessureleed nog niet zijn oude niveau heeft gehaald. "Het is een goede speler, iedereen binnen Ajax kent zijn kwaliteiten. Binnen de selectie is hij een belangrijke speler, dat weten we allemaal. We weten dat hij een wedstrijd kan beslissen zodra hij binnen de lijnen komt. Hij is gelukkig bij Ajax en groeit nog steeds", benadrukt hij.

Antony wordt zelf inmiddels al in verband gebracht met een toptransfer, maar hij blijft daar rustig onder. "Of ik wegga of niet, hangt af van de clubs die zich melden en mijn zaakwaarnemer. Ik ben momenteel niet met mijn hoofd bij een mogelijke transfer, maar bij de club. Ik wil het beste maken van elk moment dat ik hier ben. Hoe mijn toekomst er over een half jaar uitziet, hangt af van Ajax en mijn zaakwaarnemer."

Naar verwachting beginnen beide Brazilianen dinsdagavond in de basis in het Champions League-duel met Sporting Portugal. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 21.00 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax-Sporting?

Ajax wint
77%
Sporting wint
10%
Gelijkspel
13%
(2628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws