Ajax-video lekt al uit: Overmars blijft Amsterdammers trouw en tekent bij

Ajax-video lekt al uit: Overmars blijft Amsterdammers trouw en tekent bij

07-12-2021 19:39 Laatste update: 19:49
144

Marc Overmars blijft Ajax trouw. De video waarmee Ajax de contractverlenging zou bevestigen, is al uitgelekt en gaat rond op social media.

Overmars heeft tegenover De Telegraaf bevestigd dat hij tot 2026 bij gaat tekenen. Het onlangs overgenomen Newcastle United wilde hem graag naar St. James' Park halen, maar Overmars heeft besloten om vriendelijk te bedanken voor The Magpies.

De 86-voudig Oranje-international verruilde Go Ahead Eagles in 2012 voor de club die hij tussen 1992 en 1997 al als speler diende. Sindsdien heeft hij langzaam maar zeker het uitgavenpatroon van Ajax omhooggestuwd, maar ook honderden miljoenen verdiend met uitgaande transfers. Onder meer Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Sergiño Dest leverden Ajax de hoofdprijs op.

Wat voor gevolgen het Overmars-nieuws heeft voor hoofdtrainer Erik ten Hag, zal nog moeten blijken. Ten Hag verklaarde onlangs dat hij openstond voor een nieuwe uitdaging, maar het is algemeen bekend dat hij bijzonder prettig samenwerkt met de directeur spelersbeleid. De hoofdtrainer verlengde aan het einde van het vorige seizoen al zijn contract en ligt tot 2023 vast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie