Ten Hag reageert: Ik denk een goede zaak voor Ajax, geweldig nieuws

Ten Hag reageert: "Ik denk een goede zaak voor Ajax, geweldig nieuws"

07-12-2021 21:10
2

Erik ten Hag is content met de aanstaande contractverlenging van Marc Overmars bij Ajax. Hoewel het nog niet officieel is, heeft het er wel alle schijn van dat het gaat gebeuren.

"Ik zag het, ik denk een goede zaak voor Ajax. Geweldig nieuws", reageerde Ten Hag bij RTL7. "Ajax is met iets moois bezig en daar speelt Marc een hele belangrijke rol in. Zijn belangrijkste rol? Dat is de samenstelling van de selectie, in samenwerking met de scouting en mij. Het is voor mij ook een belangrijk klankbord."

Ajax blikte vooruit op de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Portugal. Ten Hag wisselt een aantal namen, maar laat topscorer Sébastien Haller staan. "Uiteindelijk gaat het niet om het individu, maar hij is uiteindelijk het eindstation, dus we willen hem zo graag en zoveel mogelijk in stelling brengen. Het zou natuurlijk prachtig zijn als hij zoveel mogelijk goals maakt. Dat is denk ik goed voor zijn uitstraling, maar ook voor het team. Het geeft ook iets aan over de kracht van het team. Daarmee straal je toch wat uit, ook richting de rest van Europa."

Tagliafico
Ten Hag wisselt, maar houdt Nicolas Tagliafico op de bank. Ten Hag bij Ziggo Sport: "Extra uitleg? Nee, dat niet. Natuurlijk verklaar je waarom je dingen doet. Als iemand lichte klachten heeft, speelt die niet. Maar richting de winter belangrijk om ritme te bewaren. We willen ook laten zien dat we met twee wijzigingen een goede wedstrijd op de mat kunnen leggen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie