'Feyenoord denkt na nul Eredivisie-wedstrijden aan verhuur tribuneklant'

'Feyenoord denkt na nul Eredivisie-wedstrijden aan verhuur tribuneklant'

08-12-2021 09:15 Laatste update: 09:18
76

Feyenoord gaat waarschijnlijk een speler in de etalage zetten, meldt Voetbal International. Het zou gaan om tribuneklant Francesco Antonucci.

Feyenoord betaalde in 2020 twee miljoen euro voor Antonucci, die vervolgens nog een seizoen op huurbasis bij FC Volendam speelde. Dit seizoen maakte de aanvallende middenvelder uit België echter geen aanspraak op speelminuten. Antonucci voetbalt in het tweede en zat nog niet één keer bij de wedstrijdselectie voor een Eredivisie-wedstrijd.

Wedden

Meer odds

Omdat trainer Arne Slot waarschijnlijk niet plotseling van gedachten veranderd, staat Antonucci op de nominatie om te vertrekken. Volgens Voetbal International mag hij in de winterstop 'waarschijnlijk worden verhuurd'. Op dit moment verhuurt Feyenoord al vier spelers: Róbert Bozeník (Fortuna Düsseldorf), Christian Conteh (SV Sandhausen), Marouan Azarkan (Excelsior) en Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk).

In de zomer waren PEC Zwolle en het Franse Troyes naar verluidt geïnteresseerd om Antonucci te huren. Slot predikte toen geduld. "We hebben het hier over een speler die van de nummer zeven van de Eerste Divisie naar een grote club in Nederland gegaan is. Dat is een behoorlijk niveauverschil."