Feyenoord-kans lonkt voor 'vreselijk snelle' aanvaller: 'Sinisterra zit voor hem'

Feyenoord-kans lonkt voor 'vreselijk snelle' aanvaller: 'Sinisterra zit voor hem'

08-12-2021 13:31
53

In de laatste groepswedstrijd van Feyenoord in de Europa League lonkt een kans voor Reiss Nelson. Het Algemeen Dagblad verwacht de huurling van Arsenal in de basisopstelling.

Nelson kwam eind augustus over van Arsenal, maar heeft de hooggespannen verwachtingen nog niet kunnen waarmaken. Niet omdat hij teleurstelt, maar omdat trainer Arne Slot geen plek heeft voor de 'vreselijk snelle' aanvaller. "Op links staat Luis Sinisterra, die het uitstekend doet", wordt Slot geciteerd door het AD.

Slot heeft Nelson de tijd gegeven. "Reiss heeft wat langer nodig gehad om fit te worden en zoals gezegd heeft hij met Sinisterra gewoon een heel goede speler voor zich", aldus de trainer. "Maar ja, zware concurrentie had Aursnes ook. En die speelt heel veel. In zo'n situatie is het zaak te blijven leveren op het trainingsveld."

Donderdagavond krijgt Nelson hoogstwaarschijnlijk een basisplaats tegen Maccabi Haifa. Feyenoord is al groepswinnaar en dus kan Slot een aantal vaste waarden rust geven. Alireza Jahanbakhsh kan bovendien niet in actie komen, omdat hij als Iraniër in de problemen kan komen als hij tegen een ploeg uit Israël speelt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie