Slot maakt complete opstelling van Feyenoord al bekend en gaat flink rouleren

Slot maakt complete opstelling van Feyenoord al bekend en gaat flink rouleren

08-12-2021 14:26 Laatste update: 14:27
149

Arne Slot heeft de basiself van Feyenoord voor het laatste Conference League-groepsduel met Maccabi Haifa al prijsgegeven. Justin Bijlow keert terug onder de lat.

Slot maakt daags voor het Europese treffen in De Kuip geen geheim van zijn opstelling: de trainer gaat flink rouleren. Bijlow is hersteld van een coronabesmetting en keert terug onder de lat. Dat gaat ten koste van Ofir Marciano, die de laatste vier wedstrijden keepte.

In de verdediging is Lutsharel Geertruida net als tegen Fortuna Sittard (5-0) de vervanger van de licht geblesseerde Gernot Trauner. De twintigjarige Ramon Hendriks begint als linksback in plaats van Tyrell Malacia.

Omdat Orkun Kökcü met pijntjes kampt, speelt Mark Diemers. João Teixeira vervangt de geschorste Guus Til. Naoufal Bannis, Cyriel Dessers en Reiss Nelson vormen de aanval. "Hoe we met Alireza Jahanbakhsh (speelt niet wegens de politieke spanningen tussen Iran en Israël, red.) omgaan hebben we eerder gecommuniceerd als club", aldus Slot.

De opstelling van Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks; Aursnes, Diemers, Teixeira; Nelson, Dessers, Bannis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie