Van der Sar eerlijk bij Ajax: 'Of ik teleurgesteld in hem ben? Ja'

Van der Sar eerlijk bij Ajax: 'Of ik teleurgesteld in hem ben? Ja'

12-12-2021 22:13 Laatste update: 22:17
75

Ajax is niet geïnteresseerd in Manchester United-doelman Dean Henderson, benadrukt algemeen directeur Edwin van der Sar. De oud-doelman stelt dat het gerucht 'nergens op slaat'. Van der Sar laat zich ook uit over Andre Onana, in wie hij teleurgesteld is.

Enkele dagen geleden werd in Engeland melding gemaakt over de vermeende Ajax-interesse in Henderson. VoetbalPrimeur ontkrachtte die geruchten al. Van der Sar stelt nu ook dat Ajax niet in de markt is voor Henderson. "Ik hoorde dat je tegenwoordig bureautjes kunt inhuren voor tweeduizend euro per maand, zodat er hele mooie berichtjes over spelers de wereld in worden geslingerd", reageert Van der Sar in de studio bij Rondo.

"Ik heb het dan over sociale media, zeg maar", gaat Van der Sar verder. "Je wordt continu gelinkt aan spelers, of ze nou uit Zuid-Amerika of Oost-Europa komen. Maar nee, dit slaat nergens op", is de Ajax-directeur duidelijk.

Van der Sar vertelt ook over de situatie rond Andre Onana, die Ajax transfervrij lijkt te verlaten. "Het is echt wel triest hoe het gelopen is, eigenlijk. Hij loopt zo transfervrij de deur uit, zonder dat we daar als Ajax schuld aan hebben. We hebben meerdere malen met hem gezeten om zijn contract te verlengen, ook tijdens de schorsing. Dat is op niks uitgelopen en doet me persoonlijk pijn. Dit gaat de club ook wel pijn doen. Of ik teleurgesteld in hem ben? Ja. Na de arbitragezaak verwacht je ook wat terug."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie