'FC Utrecht speurt naar aanvallers en komt weer uit bij Grieks international'
Chatzigiovanis in 2019 tegen Ajax

'FC Utrecht speurt naar aanvallers en komt weer uit bij Grieks international'

27-12-2021 12:34
71

FC Utrecht oriënteert zich weer op de Griekse transfermarkt. Anastasios Chatzigiovanis, een vleugelaanvaller van Panathinaikos, staat hoog op de lijst, meldt het Griekse medium Sport24.

FC Utrecht versterkte zich afgelopen zomer met Tasos Douvikas en hoewel de spits nog niet aan de lopende band scoort, lijken de Domstedelingen een goede speler in huis te hebben gehaald. Dat smaakt naar meer: Chatzigiovanis is de volgende Griek die naar de Domstad moet komen. Althans, dat meldt Sport24.

Chatzigiovanis is een 24-jarige buitenspeler, die aan het einde van het seizoen uit zijn Panathinaikos-contract loopt. FC Utrecht zou 'de eerste, informele, verkennende gesprekken' met het doelwit al hebben gevoerd. Hoewel een deal nog ver weg is, wil hij graag naar het buitenland. De tweevoudig international van Griekenland speelde nooit voor een andere club dan Panathinaikos.

Mocht het van een transfer komen, dan komt Chatzigiovanis niet eerder dan de zomer naar FC Utrecht. De partijen mogen vanaf zaterdag officieel in onderhandeling.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.