Mbappé is het eens met Neymar: 'Hij is de beste middenvelder van de wereld'

Mbappé is het eens met Neymar: 'Hij is de beste middenvelder van de wereld'

29-12-2021 19:51
18

In navolging van Neymar heeft ook Kylian Mbappé zich zeer lovend uitgelaten over Paris Saint-Germain-middenvelder Marco Verratti. Mbappé stelt zelfs dat de Italiaan op dit moment de beste middenvelder is van de wereld.

Verratti, die al sinds 2012 actief is bij de club uit Parijs, speelde al 359 wedstrijden voor het eerste elftal. 128 van die wedstrijden speelde hij samen met Mbappé. "Marco speelt al jaren in Parijs en is een absolute sleutelspeler in ons elftal", zo begint Mbappé over zijn ploeggenoot in gesprek met Sky Sport Italia op de Globe Soccer Awards. "Hij is de beste middenvelder van de wereld."

Neymar ging Mbappé voor met zijn lofuitingen. "Hij heeft me verrast. Ik wist dat hij goed was, maar niet dat hij zó goed was", zo liet de Braziliaan twee maanden terug optekenen. "Hij is een genie."

Verratti staat nog tot de zomer van 2024 onder contract bij Parijs. De kans is groot dat hij ook volgend seizoen nog bij PSG speelt. Die kans lijkt een stuk kleiner voor Mbappé. De Fransman weigert zijn aflopende contract te verlengen en staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie