Werder Bremen volgt voorbeeld van Feyenoord na vijf positieve tests

Werder Bremen volgt voorbeeld van Feyenoord na vijf positieve tests

02-01-2022 12:14
9

Niet alleen Feyenoord, ook Werder Bremen ziet af van een winters trainingskamp in Spanje. De Bundesliga-degradant kampt met een aantal positieve coronatests in de selectie en heeft besloten om voor de zekerheid thuis te blijven.

De huidige nummer zeven zou na het weekend afreizen naar Spanje en warmdraaien tegen Belgische sparringpartners. Waar Feyenoord Club Brugge had gestrikt als tegenstander, zou Werder Bremen oefenen tegen Sint-Truiden en Cercle Brugge. De Bundesliga-kampioen van 2004 blijft echter in eigen land.

De Werder-delegatie zou samen met competitiegenoot Sankt Pauli naar Murcia afreizen. Nadat er vijf positieve tests afgelegd werden, achtte de club het echter verstandig om de reis te annuleren. 'Dit was de enige beslissing die we konden nemen', aldus sportief directeur Frank Baumann via de clubkanalen. 'We wilden niet het risico lopen dat er nog meer positieve tests zouden volgen.' Werder gaat zondag weer trainen in eigen land en hervat het seizoen op zaterdag 15 januari met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie