Letsch wil snel toeslaan, naam van Ajacied Danilo valt: Elke training telt

Letsch wil snel toeslaan, naam van Ajacied Danilo valt: "Elke training telt"

03-01-2022 21:25 Laatste update: 21:35
43

Vitesse heeft in de eerste dagen van 2022 afscheid genomen van Oussama Darfalou en Julian von Moos en hoopt nu snel een nieuwe spits te halen. Ajacied Danilo is in beeld voor die vacature.

Trainer Thomas Letsch bevestigt tegenover de Gelderlander dat de naam van de Braziliaan al is gevallen in Arnhem. Vitesse hoopt in ieder geval snel zaken te kunnen doen: de Arnhemmers zijn momenteel op trainingskamp in Portugal en trapt op 15 januari een drukke tweede seizoenshelft – waarin het nog op drie fronten actief is – af tegen Feyenoord. "Elke training telt, ook voor een nieuwe aanvaller", aldus Letsch, die de beoogde nieuwe spits zo snel mogelijk wil laten wennen aan zijn nieuwe teamgenoten.

Vitesse-target Danilo werd vorig seizoen al door Ajax verhuurd aan FC Twente, was voor de eerste seizoenshelft reserve achter Sébastien Haller en heeft er met Brian Brobbey een extra concurrent bij gekregen. De 22-jarige Braziliaan beschikt over een aflopend contract bij Ajax en lijkt ook tussentijds weg te mogen. Hij verblijft met Ajax overigens ook in Portugal.