'Ajax hengelt niet naar Slot als Ten Hag-opvolger, Feyenoord-coach kan bijtekenen'

'Ajax hengelt niet naar Slot als Ten Hag-opvolger, Feyenoord-coach kan bijtekenen'

07-01-2022 15:58
240

Arne Slot is niet in beeld om Erik ten Hag na dit seizoen op te volgen als trainer van Ajax. Althans, dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. De trainer van de Stadionclub kan naar verluidt op korte termijn bijtekenen. 

Het is goed mogelijk dat Ten Hag na dit seizoen Ajax na een dienstverband van vierenhalf jaar achter zich laat. In het geruchtencircuit viel de naam van Slot als potentiële opvolger, maar Feyenoord TM meldt dat er niets speelt tussen de twee aartsrivalen. Het medium schrijft enigszins cryptisch dat 'de wijze van zijn vertrek bij AZ' een rol speelt in het niet in beeld zijn bij de Amsterdammers. Slot moest in de winter van 2020 noodgedwongen weg bij AZ, omdat hij al contact zou hebben gehad met de Rotterdammers.

Feyenoord heeft de intentie om langer met Slot door te gaan. De 43-jarige oefenmeester tekende bij zijn komst tot medio 2023 en Feyenoord wil dit met één seizoen verlengen. De Rotterdammers zijn onder Slot bezig aan een uitstekend seizoen. In de Eredivisie bedraagt de achterstand op koploper PSV vier punten, terwijl de ploeg overwinterde in de Conference League. Op 15 januari begint Feyenoord met een thuiswedstrijd tegen Vitesse aan het tweede deel van de competitie.