'Vitesse geeft gas op transfermarkt en gaat voor Franse dubbelslag'

'Vitesse geeft gas op transfermarkt en gaat voor Franse dubbelslag'

7 januari - 22:10 Laatste update: 7 januari - 22:10
53

Vitesse geeft gas op de transfermarkt. De club is bezig met het aantrekken van Adrian Grbic (Lorient, foto).

Hoewel Grbic (25), een Oostenrijkse spits, bij Lorient nog een contract tot 2025 heeft, mag hij vertrekken. Zowel een verhuur als verkoop is voor Lorient bespreekbaar. Vitesse hoopt Grbic naar Arnhem te halen. Er wordt gesproken over een huur, eventueel met optie tot koop.

Niasse
Cheikh Niasse (Lille) werd eerder deze week al gelinkt aan een overstap naar de Eredivisie. Vitesse is volgens L'Équipe in de markt voor de middenvelder en wil hem deze transferwindow naar Arnhem halen. Naast Vitesse worden ook FC Groningen en NEC genoemd, al is het nog de vraag hoe concreet het is. Voor Niasse is ook interesse uit Frankrijk, maar de kans is volgens zijn zaakwaarnemer groter dat hij naar Nederland komt. Lille wil zijn contract daarnaast graag verlengen, al komt dat nog niet van de grond. Hij ligt nog tot 2023 vast.

De roep om versterkingen wordt bij Vitesse steeds luider. De club dreigt in één maand drie sleutelspelers te verliezen. Het contract van Oussama Tannane werd ontbonden en voor Danilho Doekhi en Riechedly Bazoer, die na dit seizoen uit hun contract lopen, is veel belangstelling. Feyenoord aast op Bazoer en PSV zou het vizier op Doekhi hebben gericht. Tannane is op weg naar Göztepe.

Marcel Klos, die bij Vitesse de honneurs waarneemt na het vertrek van Johannes Spors naar Genoa, wilde de interesse niet bevestigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie