Allegri kapt Italiaanse geruchten af: 'Normaal dat De Ligt hem vermanend toesprak'

9 januari om 11:58

Massimiliano Allegri tilt niet zwaar aan een voorval tussen Matthijs de Ligt en Adrien Rabiot tijdens de Serie A-topper tegen Napoli. De Nederlandse verdediger ruziede tijdens het duel met de Franse middenvelder, maar de Juventus-trainer wil niets weten van problemen in de selectie.

Volgens roddelmedia was de woordenwisseling tussen De Ligt en Rabiot tekenend voor een groter conflict binnen de selectie van Juventus, dat na het mislopen van de Italiaanse titel vorig seizoen opnieuw teleurstelt. Onzin, aldus Allegri. "Sprak De Ligt Rabiot vermanend toe? Dat soort dingen gebeuren. Ik vind het normaal en goed dat spelers elkaar op scherp proberen te zetten", wordt de coach geciteerd door onder meer Tuttomercatoweb.

Naast De Ligt en Rabiot is op beelden ook te zien dat onder meer Federico Chiesa en Juan Cuadrado een stevig woordje wisselden. De Italiaanse boulevardmedia meenden daarom dat er weleens sprake zou kunnen zijn van een splitsing in de kleedkamer. De Oude Dame kan dit seizoen opnieuw niet aan de verwachtingen voldoen en staat momenteel slechts vijfde in de Serie A.