Verreth drie jaar na laatste optredens voor PSV terug op de Nederlandse velden

9 januari om 12:10

Matthias Verreth is terug op de Nederlandse velden. De 23-jarige Belg doorliep de PSV-opleiding en keert na omzwervingen in Denemarken en zijn geboorteland terug in Eindhoven, aan de Aalsterweg welteverstaan.

FC Eindhoven heeft zondagmiddag bekendgemaakt dat de middenvelder per direct overkomt van Waasland-Beveren, dat hem ook al eens aan het Deense Kolding IF verhuurde. "Matthias is een directe versterking voor onze selectie. Na het vertrek van Enrico Hernandéz (Vitesse haalde de huurling vervroegd terug, red.) werd de spoeling wat dun op het middenveld. Met Matthias halen we een speler in huis die op meerdere posities inzetbaar is", verklaart technisch manager Marc Scheepers via de FC Eindhoven-kanalen.

Verreth heeft tussen 2016 en 2019 al 81 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden gespeeld namens Jong PSV. Tijdens het seizoen 2018/2019 speelde hij één Eredivisie-minuut tegen FC Groningen en kwam hij ook twee keer in de KNVB Beker in actie, maar bij die drie wedstrijden namens de PSV-hoofdmacht is het uiteindelijk gebleven.