'PSV zoekt minimaal één winterversterking en oriënteert zich in het buitenland'

10 januari om 06:50

PSV is op zoek naar minimaal één versterking. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De komst van een nieuwe verdediger heeft prioriteit, nu André Ramalho is weggevallen.

Ramalho is geopereerd aan zijn enkel en staat maanden buitenspel. PSV is op zoek naar een vervanger 'die past binnen de plannen voor de korte en lange termijn', schrijft het Eindhovens Dagblad. John de Jong, technisch manager van PSV, lijkt van plan om iemand tot het einde van het seizoen te huren, al staan alle opties open.

PSV werd vrijdag in verband gebracht met Vitesse-spelers Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi. Zij worden in Eindhoven echter niet gezien als 'ideale opties', klinkt het. PSV zoekt een directe versterking, vist in een kleine vijver en richt de blik met name op het buitenland.

Financieel is er het één en ander mogelijk: PSV zou 'enkele miljoenen' hebben om een speler te huren of definitief in te lijven. Omdat Ramalho dit seizoen nog lijkt terug te keren en trainer Roger Schmidt ook de beschikking heeft over Armando Obispo en Jordan Teze, moet PSV de komende dagen en weken een complexe transferknoop doorhakken.