Buitenspel: Ihattaren zet Tilburgse miljoenenvilla na paar maanden weer te koop

11 januari om 19:24

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ihattaren zet Tilburgse villa alweer te koop
Mohamed Ihattaren lijkt al snel uitgekeken op zijn villa in Tilburg, naar verluidt de woonplaats van zijn vriendin. De negentienjarige middenvelder heeft de woning al na enkele maanden weer te koop gezet, meldt Quote. Ihattaren betaalde eind oktober nog één miljoen euro voor het optrekje en hoopt - na een grondige renovatie - nu 1,3 miljoen euro te ontvangen.

Het is onduidelijk hoe het er voor staat met de carrière van Ihattaren. De voormalig spelmaker van PSV vertrok afgelopen zomer naar Juventus, dat hem meteen verhuurde aan Sampdoria. Voor de Italiaanse clubs was hij echter enige tijd spoorloos, waarna hij dus opdook in Tilburg. Daar werkt hij onder meer met een personal trainer aan een comeback. In de wandelgangen wordt Ihattaren in verband gebracht met een verhuur aan FC Utrecht.

Foto's van de villa zijn hier te vinden.