Personal trainer over Ihattaren: 'Flinke progressie, maar niets meer gehoord'

Personal trainer over Ihattaren: 'Flinke progressie, maar niets meer gehoord'

12 januari - 18:14
56

Mohamed Ihattaren staat op het punt om bij FC Utrecht zijn carrière te vervolgen, nadat hij al enige tijd met personal trainer Jordy Best werkte. Dat ging lange tijd goed, maar aan de sessies van het tweetal kwam plotseling een einde, vertelt Best aan het Algemeen Dagblad.

Ihattaren was net van de radar verdwenen in Italië, waar hij door Juventus aan Sampdoria werd verhuurd, toen bekend werd dat hij individueel trainde met Best. "Mohamed belde in november dat hij terug was in Nederland en graag met mij aan de slag wilde Ik had anderhalf jaar daarvoor al een paar keer met hem getraind en dat was blijkbaar goed bevallen", aldus de personal trainer in gesprek met het AD.

De linkspoot was al lang niet meer in actie gekomen, maar ging wel snel vooruit, merkte Best. "Mohamed is een positieve jongen, die hard en serieus trainde, van een dolletje houdt en al snel flinke progressie boekte", blikt hij terug. "Hij was een eind op weg om fit te raken. In de gesprekken die ik met hem had, merkte ik dat zijn mindset veranderde. Hij had echt een doel voor ogen." De samenwerking tussen de twee eindigde echter abrupt. "In december liet Mohamed opeens niet meer van zich horen."

Nu is Ihattaren hard op weg om zijn rentree op de Nederlandse velden te maken. In zijn geboortestad Utrecht werd hij al langer aan de plaatselijke FC gelinkt, nu gaat het er inderdaad van komen: FC Utrecht staat op het punt om hem anderhalf jaar lang te huren van Juventus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie