Ihattaren en Vanenburg bevestigen: Europees kampioen gaat met Ihattaren trainen

Ihattaren en Vanenburg bevestigen: Europees kampioen gaat met Ihattaren trainen

12-01-2022 20:54 Laatste update: 12-01-2022 20:54
156

Mohamed Ihattaren is weer met een personal trainer aan de slag gegaan, in aanloop naar zijn transfer naar FC Utrecht. Niemand minder dan Europees kampioen Gera'dd Vanenburg werkt momenteel met de linkspoot samen.

Dat heeft Vaantje woensdag bevestigd tegenover het Eindhovens Dagblad. De technisch begaafde EK-winnaar van 1988 ging begin dit seizoen als techniektrainer van Jong Ajax aan de slag, maar gaat dus ook samenwerken met Ihattaren, net als hij afkomstig uit Utrecht. Door de individuele trainingen moet Ihattaren – die na vier maanden radiostilte ook weer een foto met Vanenburg via Instagram heeft gedeeld – zo fit mogelijk worden als hij bij FC Utrecht aan een doorstart van zijn carrière begint.

De linkspoot werd afgelopen zomer vlak voor de transferdeadline door Juventus overgenomen van PSV en verhuurd aan Sampdoria, waar hij slechts één keer op de bank heeft gezeten. Afgelopen najaar reisde hij al naar Nederland om voor zichzelf te trainen met personal trainer Jordy Best, al waren die sessies geen lang leven beschoren.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie