Dagblad van het Noorden: mogelijk ook vierde Keuken Kampioen Divisie-duel afgelast

13 januari om 14:12

De vierde Keuken Kampioen Divisie-afgelasting lijkt al in de maak. Na Excelsior-ADO Den Haag, TOP Oss-Jong AZ en FC Dordrecht-Jong AZ staat ook FC Emmen-Helmond Sport van vrijdagavond op losse schroeven, meldt het Dagblad van het Noorden.

De nummer drie van de ranglijst nam het al met een gehavende selectie op tegen FC Den Bosch, maar sindsdien is de situatie er niet beter op geworden aan de Oude Meerdijk. Mitch Apau en clubtopscorer Jeredy Hilterman zijn nog altijd niet beschikbaar en hebben gezelschap gekregen van vijf medespelers. Tegenstander Helmond Sport is er echter nóg slechter aan toe. Het wist tegen FC Dordrecht net voldoende spelers op de been te brengen, maar het is de vraag of dat vrijdag nog eens gaat lukken. Volgens DvhN hoopt Emmen dat er snel een knoop doorgehakt wordt.

De vrijdagavond wordt sowieso minder druk dan vooraf voorzien. FC Dordrecht-Jong AZ is al over het weekend heen getild en de Eredivisie-hervatting van PEC Zwolle-Willem II dreigt ook niet door te gaan. De KNVB heeft alvast een andere wedstrijdwijziging aangekondigd, maar dat heeft een andere reden: het risicoduel FC Den Bosch-ADO Den Haag van vrijdag 4 februari is vanwege veiligheidsredenen verplaatst naar zondagmiddag 6 februari.