'Bonucci roept 'ik vermoord je' naar Inter-official en moet vrezen voor schorsing'

'Bonucci roept 'ik vermoord je' naar Inter-official en moet vrezen voor schorsing'

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 14:33do 13-01-2022 om 14:33

Leonardo Bonucci dreigt te moeten brommen na zijn uitbarsten tijdens het verloren Supercoppa-duel met Internazionale van woensdagavond. Juventus ging in de laatste minuut van de verlenging onderuit tegen Internazionale en Bonucci ging langs de lijn tekeer tegen Inter-secretaris Cristiano Mozzillo.

Het incident was te zien op de officiële wedstrijdbeelden én op video's die vanuit het publiek werden gemaakt. Ti ammazzo, ik vermoord je, heeft de woedende Bonucci volgens Il Tempo geroepen. Het medium meldt dat er een officieel onderzoek is gestart en dat de 34-jarige verdediger moet vrezen voor een schorsing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

In de voorlaatste speelronde van het vorige Eredivisie-seizoen deed zich een soortgelijk incident voor tijdens de wedstrijd tussen Ajax en VVV-Venlo. Zinédine Machach riep toen 'in the street I kill you, my friend' naar Devyne Rensch en die uitlatingen werden opgepikt door de microfoons langs het veld. Het leverde de toenmalige Napoli-huurling een schorsing van twee wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, op.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws