'Wat mij betreft verspillen we geen enkele krantenpagina meer aan Ihattaren'

'Wat mij betreft verspillen we geen enkele krantenpagina meer aan Ihattaren'

14-01-2022 20:18
61

Ook Sampdoria-trainer Roberto D'Aversa heeft gereageerd op het interview van Mohamed Ihattaren in De Telegraaf. De 46-jarige Duitser, die het liefst geen aandacht meer geeft aan Ihattaren, stelt dat de Nederlandse linkspoot niet de waarheid spreekt.

Ihattaren deed deze week een boekje open over zijn korte periode bij Sampdoria, waar hij al snel spoorloos verdween. De oud-PSV'er vertelde onder meer dat Sampdoria afspraken niet nakwam, geen salaris betaalde en dat hij door de club aan zijn lot werd overgelaten. Sampdoria-voorzitter Marco Lanna vertelde al dat 'het hele interview bij elkaar is gelogen' door Ihattaren.

Nu reageert ook trainer D'Aversa op de zaak. "Ik denk dat de club correct heeft gereageerd op wat deze man zei", vertelt hij op de persconferentie. "Ik kan zeggen dat het onzin is wat Ihattaren zegt. Het waren onjuistheden."

"Wat mij betreft gaan we geen enkele krantenpagina meer verspillen aan een speler die hier nog nooit is geweest. We moeten onze energie in de wedstrijd van zaterdag steken", doelt D'Aversa op het treffen met Torino.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie