Geen doelpunten in Breda en Rotterdam: Volendam houdt marge intact

14 januari om 21:54

De twee topwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn allebei zonder doelpunten geëindigd. Dat betekent dat de voorsprong van koploper FC Volendam op nummer twee Excelsior hetzelfde is gebleven.

NAC Breda – FC Volendam 0-0
Met Thom Haye nog in de gelederen en Naoufal Bannis in de spits zocht NAC naar mogelijkheden om het koploper Volendam pijn te doen. In aanvallend opzicht ging dat moeizaam, maar defensief gezien lukte dat heel aardig. Keeper Nick Olij hield zich staande tegen Robert Mühren en consorten en omdat collega-keeper Filip Stankovic ook de nul hield, vielen er geen goals in Breda.

Excelsior – De Graafschap 0-0
Aan Excelsior de taak om te profiteren in de topper tegen De Graafschap, maar dat lukte niet. De Superboeren hielden de 0-0 vast in Kralingen en hadden eigenlijk het betere van het spel op Woudestein. Van doelpunten kwam het echter van beide kanten niet en dus eindigden beide toppers in de Keuken Kampioen Divisie in een doelpuntloos gelijkspel. Aan het verschil tussen Volendam en Excelsior op de ranglijst, dat zes punten bedraagt, verandert niets.

Overige uitslagen
Almere – Roda JC 0-4
VVV-Venlo – Jong PSV 1-4
FC Eindhoven – Jong FC Utrecht 4-0
Telstar - MVV 2-1