TC/Tubantia: 'enkele tientallen' fans wachten Heracles-bus op, Vloet niet aanwezig

15 januari om 23:11

Rai Vloet maakte zaterdag tijdens NEC-Heracles Almelo zijn rentree in de Eredivisie en dat heeft in Almelo het nodige losgemaakt. Volgens TC/Tubantia is de spelersbus na afloop van de 0-0 in Nijmegen opgewacht, maar was Vloet daar niet bij aanwezig.

De Schijndelaar zat medio november achter het stuur bij een verkeersongeluk, waarbij een vierjarig kind om het leven kwam. Heracles besloot hem na de winterstop weer bij de selectie te halen en trainer Frank Wormuth gunde hem speeltijd tegen NEC. Supportersgroepering Heracles Vak ’74 sprak vooraf al zijn onvrede uit en eiste een gesprek met de clubleiding. Zaterdagavond laat stonden er volgens TC/Tubantia 'enkele tientallen' fans bij Erve Asito, toen de Heracles-bus terugkwam uit Nijmegen.

De supporters gingen het gesprek aan met trainer Frank Wormuth, algemeen Rob Toussaint en voorzitter Hans Bredewoud. Vloet zelf was echter niet aanwezig: volgens de lokale krant was hij bij het verlaten van De Goffert niet in de bus gestapt. Of Heracles onder druk van de protesten zijn standpunt ten aanzien van Vloet wijzigt, zal nog moeten blijken.

Het is niet mogelijk om onder dit bericht te reageren. Wij rekenen op jullie begrip. Team VP.