Overbodige Ajax-spits Danilo in Hull en omstreken gelinkt aan Championship-move

Overbodige Ajax-spits Danilo in Hull en omstreken gelinkt aan Championship-move

Danilo lijkt na de komst van Brian Brobbey zijn langste tijd bij Ajax gehad te hebben en mag tijdens het restant van de januarimaand uitzien naar een nieuwe werkgever. Een transfer naar het Engelse Championship zou een optie kunnen zijn, meldt de in Hull en omstreken gesitueerde tak van The Daily Mail.

Hull City staat na 25 van de 46 wedstrijden negentiende, strijden om degradatie uit het Championship en hebben pas twintig keer gescoord. The Tigers zijn dus dringend op zoek naar aanvallende versterking en hebben volgens de berichtgeving uit Hull hun oog laten vallen op Danilo. Of de Braziliaan het ook ziet zitten om naar het tweede niveau van Engeland te vertrekken, is nog afwachten.

Feit is echter dat Danilo – die ook al aan Vitesse werd gelinkt – in Amsterdam niet op veel speeltijd hoeft te rekenen, zeker als Sébastien Haller terugkeert van de Afrika Cup. Zondag behoorde hij niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met FC Utrecht. De vorig seizoen bij FC Twente gestalde spits scoorde voor de winterstop twee keer in acht Eredivisie-duels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s