Feyenoord-aanwinst maakt zich nu al populair: 'De supporters speelden een rol'

17 januari om 19:34
Laatste update: 17 januari om 19:53

Patrik Walemark is trots om Feyenoorder te zijn. De twintigjarige aanvaller spreekt zich voor het eerst uit over zijn nieuwe werkgever en kan niet wachten om zijn kunsten te delen met het Rotterdamse publiek. 

"Het voelt geweldig om hier te zijn. Tot nu toe bevalt het me goed", zegt Walemark op de clubkanalen van Feyenoord. De Zweedse linkspoot spreekt van een weloverwogen besluit. "Ik heb veelvuldig gesproken met de clubleiding en ze hebben mooie plannen met mij. Ook de supporters en de stad speelden een rol om naar hier te komen. Het voelde goed. De fans hier zijn geweldig, dat heb ik al meegekregen. Ik kijk er naar uit om ze te ontmoeten."

Walemark heeft zijn nieuwe teamgenoten al ontmoet en kan niet wachten om te debuteren. "Feyenoord voelt als een vertrouwde club. Iedereen was erg aardig voor me. Ik wil Rotterdam en Feyenoord snel leren kennen. Ik wil zo snel mogelijk spelen." De nieuwe aanwinst van de Stadionclub beleeft een stormachtige ontwikkeling. Zelf beseft hij dat ook. "Drie jaar geleden speelde ik nog op het vierde niveau in Zweden. Het gaat allemaal snel. Ik ben blij met hoe het nu gaat."