Walemark reageert op Feyenoord-transfer: 'Nu ik hier ben, is het zelfs nog beter'

Walemark reageert op Feyenoord-transfer: 'Nu ik hier ben, is het zelfs nog beter'

Patrik Walemark is de nieuwste aanwinst van Feyenoord en dat stemt tot tevredenheid op de Rotterdamse burelen. Frank Arnesen, technisch directeur van de Stadionclub, is een blij man.

Op de clubsite van Feyenoord legt Arnesen uit waarom hij zo content is met het aantrekken van Walemark, die voor vierenhalf jaar getekend heeft in De Kuip en op rechtsbuiten een concurrent wordt voor Alireza Jahanbakhsh. "Na de indrukwekkende ontwikkeling die Patrik in Zweden heeft doorgemaakt is de overgang naar Feyenoord een mooie volgende stap in zijn carrière", laat de technisch directeur optekenen.

"We zien in hem een speler die met dreigende acties en versnelling ruimte en kansen kan creëren voor zichzelf en zijn medespelers", zo gaat de Deen verder. "Kortom: een talentvolle speler waarvan we verwachten dat hij de groei die hij al heeft laten zien hier bij ons verder doortrekt."

Walemark zelf heeft ook gereageerd op zijn overstap. Op de site van BK Häcken, de club die hem voor ruim drie miljoen aan Feyenoord verkoopt, zegt hij zin in zijn nieuwe avontuur te hebben. "Wat ik over de club en de stad heb gehoord, voelde geweldig en nu ik iedereen hier heb ontmoet, voelt het zelfs beter dan ik dacht. In het buitenland spelen is een droom voor mij en dus is dit een hele leuke en grote stap."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s