Opsteker voor Buijs: FC Groningen heeft tweetal weer terug

18 januari om 13:17

FC Groningen speelt woensdagavond de bekerwedstrijd tegen NEC en heeft Mo El Hankouri waarschijnlijk terug. Dat is afhankelijk van de dinsdagtraining en de daaropvolgende reactie.

In het meest gunstige geval keert El Hankouri dus weer terug in de wedstrijdselectie. Neraysho Kasanwirjo keert sowieso terug, hij was geschorst tegen PSV. De selectie van trainer Danny Buijs bereidt zich met een hotelovernachting voor op de bekerwedstrijd tegen NEC.

"Wij willen ons ook nu zo optimaal mogelijk voorbereiden", zegt Buijs op de clubsite van Groningen. "Het is kort dag na de wedstrijd van afgelopen zondag tegen PSV. We willen ver komen in het bekertoernooi – de beker winnen – en daar willen we klaar voor zijn."

"Je hebt in tegenstelling tot de competitie in het bekertoernooi geen kans om je te revancheren. Het is alles of niets. Een extra mooi vooruitzicht wat wij hebben, is dat we bij winst in de volgende bekerronde opnieuw een thuiswedstrijd spelen. En hopelijk kan en mag er dan weer publiek bij zijn. Daar kijken we met z'n allen enorm naar uit."