Gezocht: nieuwe hoofdredacteur voor VoetbalPrimeur (40 uur)

Gezocht: nieuwe hoofdredacteur voor VoetbalPrimeur (40 uur)

9 februari - 10:00 Laatste update: 9 februari - 10:00
0 Reacties

Vergeet Erling Braut Haaland en Kylian Mbappé: de grootste transfer van 2022 gaat plaatsvinden bij VoetbalPrimeur! Om onze grote ambities kracht bij te zetten zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur (40 uur) met een duidelijke toekomstvisie voor VP, onder de vlag van uitgever Digital Enterprises.

VoetbalPrimeur heeft ook in 2021 weer een prachtige groei weten te boeken, met een record van ruim vijf miljoen unieke bezoekers per maand. Achttien uur per dag, zeven dagen in de week, 365 dagen per jaar bedienen we met een zeer gemotiveerde online redactie voetbalminnend Nederland het snelst met het laatste nieuws uit de voetbalwereld. Dat doen we met gevoel voor wat leeft onder onze bezoekers. De laatste jaren is VP zich op alle facetten aan het ontwikkelen, waarbij ook video en duiding steeds meer aandacht krijgen.Onderdeel van Digital Enterprises

VoetbalPrimeur is in 2004 opgericht en heeft zich in de afgelopen achttien jaar opgewerkt tot een vaste speler in het voetbalmedialandschap, met maandelijks miljoenen bezoekers. Het medium maakt onderdeel uit van Digital Enterprises, uitgever van onder meer Voetbal International, GPblog en Babybytes.

In deze veelzijdige functie bepaal je in overleg met de uitgever de strategie om dit online platform te laten groeien als merk en als bedrijf. Je bent goed in het leiden van een nieuwsorganisatie van omvang en bent bij uitstek geïnteresseerd in verschillende mediavormen. Je vraagt je constant af op welke facetten de titels zich kunnen verbeteren en hoe zij innovaties in het online medialandschap kunnen toepassen. Je weet als geen ander hoe onze bezoekers sportnieuws online beleven en speelt adequaat in op de wensen van ons publiek. Met jou aan het hoofd staat VoetbalPrimeur nooit stil. 

Jouw perks
- Je begrijpt waar VoetbalPrimeur voor staat en wat er speelt onder onze bezoekers;

- Je ademt voetbal en sport in het algemeen;

- Je hebt een duidelijke visie en strategie voor onze titels;

- Je hebt bij voorkeur ervaring in het leiden van een redactie;

- Je bent innoverend en kan nieuwe ontwikkelingen snel toepassen bij onze titels;

- Je slaat moeiteloos de brug tussen nieuws, video en social media en bent geïnteresseerd in nieuwe mediavormen;

- Je geeft op een inspirerende en motiverende leiding aan onze organisatie. Wij bieden
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden;

- 24 vakantiedagen;

- De mogelijkheid om een van de grootste voetbaltitels van Nederland naar jouw hand te zetten;

- De unieke kans om te bouwen aan een belangrijk mediamerk binnen Digital Enterprises;

- Een groep met dynamische, veelzijdige en gemotiveerde collega’s;

- Een werkplek op een prachtig kantoor in Amsterdam, uiteraard mét gameroom.

Solliciteren
Graag ontvangen we je motivatie, CV én als bijlage een duidelijke visie over de richting die VoetbalPrimeur wat jou betreft moet kiezen. Stuur via dit apply-form uiterlijk zondag 6 februari je sollicitatie in, t.a.v. Wout Stravers. We zorgen dat je uiterlijk vrijdag 18 februari reactie hebt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s